9.8 C
Ignalina
2024 / 05 / 17

Horoskopai rugpjūčio 27 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Jei nesiseka tvarkyti savo paties reikalus, pabandykite padėti kitam. Šiandien galite būti prastas darbininkas, bet geras patarėjas. Vartokite daugiau skysčių, atidžiau rinkitės maistą.

- Reklama -

Audioknyga: SUMAIŠTIS. Kaip šalys išgyvena krizes


JAUTIS
Pakaks blaškytis, galite sulėtinti tempą – jūs jau atvykote. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad siekėte ne to, bet verčiau pasižiūrėkite ir antrą kartą. Tikite likimu ar ne, šiandien turėtumėt pajusti jo ranką.

DVYNIAI
Nepriimkite kiekvienos kliūties ar trukdymo kaip asmeniško iššūkio sau. Kuo jau kuo, bet bailiu ar tinginiu jūsų tikrai niekas nelaiko, tad įrodinėti nieko neprivalote nei sau, nei kitiems.

VĖŽYS
Aplinkiniai mano, kad jūs gyvenate dalykais, kurie iš tiesų jau yra praradę jums savo reikšmę. Nebijokite nuvilti artimo draugo ar partnerio. Kai kuriems žmonėms kartais visai naudinga patirti nedidelį šoką, kad išsivaduotų iš mažai ką bendra su realybe turinčių sapnų.

LIŪTAS
Gyvenate ar dirbate su žmogumi, kurio atsakomybės jausmas ne toks stiprus kaip jūsų. Būkite pasiruošęs kompromisui. Tikriausiai turėsite sumažinti savo reikalavimus, bet nedemonstruodamas darąs didelę nuolaidą. Pyktis nereikėtų.

MERGELĖ
Lig šiol kantriai laukėte, bet dabar jūsų ryžtingi veiksmai jau niekam neturėtų būti netikėtumas. Turite teisę ir privalote imtis reikiamų priemonių, o paskui, jei sugebėsite, pateikti jas kaip neišvengiamą likimo pirštą.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Šiandien būsite optimistiškai nusiteikęs, nuolaidus ir linkęs atleisti. Ore tvyros artėjančio romantiško nuotykio nuojauta. Jei ir ne visada pavyksta atskirti svajones nuo realybės, nieko baisaus.

SKORPIONAS
Jau pernelyg ilgai dirbate tiesiog sekinančiu tempu. Jūsų protas ir vaizduotė pašėlusiai dirba ir tada, kai kūnas ilsisi. Ne visada verta ieškoti prasmės – kartais pasakėčia neturi moralo.

ŠAULYS
Lenktynės dar tik prasidėjo, bet startas buvo tikrai neblogas! Kojomis tvirtai remkitės į žemę, bet plaukus tegul taršo vėjas. Nesivaržykite išbandyti viską, bet atminkite, kad šiandien jūsų akys tikriausiai bus didesnės už skrandį.

OŽIARAGIS
Šiandien vienas lauke – tikrai ne karys. Dirbkite tik su komanda. Nesijaudinkite, jei gauti rezultatai gerokai skirsis nuo lauktų. Giliai įkvėpkite ir imkitės to paties iš kitos pusės.

VANDENIS
Kalbėkite apie savo problemas garsiai. Su draugais, pažįstamais, šeimos nariais – žodžiu, visais, kurie linkę išklausyti. Kas nors tikrai galės jums padėti.

ŽUVYS
Jūsų tikslai galėtų būti nuosaikesni, o energija eikvojama labiau apgalvotai. Be reikalo esate toks nepatenkintas dabartine reikalų būkle. Ne viskas ir ne visada privalo būti tik aukščiausio laipsnio.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Kaip pasiruošti grilio sezonui?

Šylant orams sparčiai įsibėgėja ir maisto gamybos ant grilio sezonas. Vieno Lietuvoje veikiančio prekybos tinklo mėsos technologo Vido Nadzeikos, įprasta, kad ant kepsninės ar...

Agurkai puikiai tinka ir sriuboms: išbandykite 3 gaivius receptus

Švieži ir gaivūs agurkai – viena mėgstamiausių vasaros daržovių. Agurkai – puikus ingredientas salotoms, įvairiausiems padažams, pavyzdžiui, gaiviajam graikiškam tzadzikiui. Visgi, agurkai – puikus...

Simonas Urbonas – apie šventes su vaikais, išmoktas pamokas ir atsargius kitų metų planus

Pastaruosius kelerius metus Naujųjų naktį Urbonų šeima pasitikdavo Azijoje – su trimis vaikais keliaudami po Tailandą. Nors šiemet sugriuvo daug kurtų planų, tarp jų...

Apie ką galvoja protingi dėdės ir tetos?

Timui (vardas pakeistas) dvidešimt. Bet tiek jam neduočiau. Pirmą kartą atėjęs, akių į mane nepakėlė. Antrą kartą atvykęs prisipažino, jog nenorėjo, kad jas matyčiau....

Aukšto slėgio lauko šiauriniu pakraščiu plūsta šiltų orų banga iš vakarų

Vasario 22 d. debesuota su pragiedruliais. Kritulių nenumatoma. Vietomis rūkas, plikledis. Vėjas pietvakarių, 3–8 m/s. Aukščiausia temperatūra dieną 2–7 laipsniai šilumos. Vasario 23-os naktį be žymesnių kritulių, dieną šiauriniuose, rytiniuose rajonuose nedideli krituliai. Vietomis rūkas,...

„Iki“ pataria: pavasariniam namų tvarkymui naudojate actą? Atsargiai – šiais 6 atvejais jis netiks

Vis dažniau namus pro langus apšviečiantys saulės spinduliai ir jau artėjanti didžiausia pavasario šventė daugeliui yra ženklai, kad laikas imtis didžiojo metinio namų tvarkymosi. Actas dažnam tampa neblogu pagalbininku, tik svarbu jį naudojant atsiminti...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS