18.5 C
Ignalina
2024 / 06 / 29

Šiandienos horoskopas, gegužė 23 d. ketvirtadienis

Ar jau skaitėte?

Avinas: Šiandien laukia netikėtas džiaugsmas, būk atviras naujoms galimybėms. Šypsena ir teigiamas požiūris padės išspręsti bet kokius nesklandumus. Nepamiršk skirti laiko poilsiui. Santykiai su draugais sustiprės. Vakaras tinkamas savirefleksijai.

- Reklama -

Jautis: Dėmesys smulkmenoms šiandien atneš sėkmę. Darbai eisis sklandžiau, jei išlaikysi kantrybę. Vakare laikas su šeima atgaivins. Gali sulaukti netikėtos finansinės naudos. Pasitikėk savo intuicija.

Dvyniai: Ryšiai su draugais taps stipresni. Darbe gali pasitaikyti netikėtumų, tad būk pasiruošęs greitai reaguoti. Nepamiršk rūpintis savo sveikata. Nauji projektai bus įdomūs ir naudingi. Vakare pasimėgauk ramiu laiku namuose.

Vėžys: Šiandien jautiesi ypač kūrybingas, pasinaudok tuo spręsdamas kasdienius rūpesčius. Neskubėk priimti sprendimų, įvertink visas galimybes. Laikas praleistas gamtoje suteiks energijos. Bendraudamas su artimaisiais jausi paramą. Mėgaukitės ramybe ir harmonija.

Liūtas: Energijos antplūdis padės įveikti bet kokius iššūkius. Draugai ir šeima džiaugsis tavo draugija. Nepamiršk įsiklausyti į savo kūno poreikius. Gali atsirasti naujų galimybių karjeroje. Leisk sau pasimėgauti mažais gyvenimo džiaugsmais.

Mergelė: Šiandien svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp darbo ir poilsio. Susitikimai su senais draugais atneš daug džiaugsmo. Atsipalaidavimui rinkis mėgstamą hobį. Nauji projektai darbe bus sėkmingi. Pasinaudok galimybe mokytis ko nors naujo.

- Reklama -

Svarstyklės: Harmonija ir ramybė lydės tave visą dieną. Nauji projektai darbe gali pasirodyti perspektyvūs. Skirk laiko savirefleksijai. Bendraudamas su artimaisiais jausi didesnį artumą. Vakarą praleisk mėgaudamasis savo pomėgiais.

Skorpionas: Intensyvios emocijos skatins ieškoti atsakymų. Bendravimas su artimaisiais atneš aiškumą. Vakare laikas saviugdai bus naudingas. Darbe pasitaikys įdomių iššūkių. Pasitikėk savo intuicija sprendžiant problemas.

Šaulys: Nuotykių troškimas atves į naujas patirtis. Darbo aplinkoje būk kūrybingas ir atviras naujovėms. Laisvalaikį praleisk aktyviai. Gali susipažinti su įdomiais žmonėmis. Šiandien svarbu išlaikyti pozityvų požiūrį.

Ožiaragis: Kruopštumas ir atsakingumas padės pasiekti tikslus. Asmeniniame gyvenime laikas su artimaisiais atneš ramybę. Pasimėgauk mažais gyvenimo malonumais. Darbe pasitaikys galimybė parodyti savo gebėjimus. Vakare rask laiko poilsiui.

Vandenis: Originalumas ir novatoriškumas bus tavo stiprybė šiandien. Susitikimai su draugais atvers naujas galimybes. Nepamiršk subalansuoti savo planų su poilsiu. Galbūt sulauksi netikėtos pagalbos. Skirk laiko savo pomėgiams.

Žuvys: Intuicija ves teisingu keliu. Šiandien gali sulaukti netikėtos pagalbos iš draugų. Atsipalaiduok klausydamasis mėgstamos muzikos. Darbe pasitaikys įdomių užduočių. Vakarą praleisk su mylimais žmonėmis.

 

TOP naujienos

Peršalimo gydymas liaudiškomis priemonėmis: kurios iš jų veiksmingos, o kurios ne?

Peršalus dažnai žmonės griebiasi ne tik vaistų simptomams malšinti, bet ir, norėdami pasijusti geriau, išbando įvairias liaudiškas priemones. Vaistininkė Elvyra Ramaškienė pasakoja, kad tikrai...

Gruožio 26 d. eismo įvykiai

Gruodžio 26-ąją, pirminiais duomenimis, policijos pareigūnai užregistravo 7 eismo įvykius, kuriuose nukentėjo eismo dalyviai. Šių eismo įvykių metu buvo sužeisti 7 žmonės. 01.45 val. Kaune,...

5 populiariausi mitai apie skambučių centro darbuotojų kasdienybę

Milžiniškas darbo krūvis praktiškai be jokių pertraukų, ankštas ir triukšmingas biuras, kuriame nėra jokios asmeninės erdvės, ar tik studentams skirtas darbas, neturintis perspektyvų. Tai...

Nemokami skiepai nuo rotaviruso infekcijos apsaugojo jau 28 tūkst. vaikų

Į vaikų profilaktinių skiepijimų kalendorių įtraukus nemokamus skiepus nuo rotavirusinės infekcijos, per daugiau nei metus paskiepyta jau 28 tūkst. vaikų. Be to, pradėjus skiepijimus,...

Gruodžio 1 dienos horoskopas

AVINASTai tik jūsų vieno problema, kad užsiimate nesibaigiančiais Sizifo darbais. Ir nesitikėkite kitų užuojautos. Jūsų bemiegės apmąstymų naktys niekam neįdomios. Visiems rūpi tik galutinis rezultatas. JAUTISNėra laiko svajoti. Diena bus įtempta ir, tikėkimės, produktyvi. Priimkite...

ORAI: Šiandien Lietuvoje vietomis, daugiausia pietiniuose rajonuose, trumpas lietus

Šiandien Lietuvoje vietomis, daugiausia pietiniuose rajonuose, trumpas lietus. Aukščiausia temperatūra 11–16 laipsnių šilumos. Šeštadienį daug kur trumpai palis. Naktį ir rytą vietomis rūkas. Temperatūra naktį 3–8, dieną 10–15 laipsnių šilumos. Sekmadienio naktį vietomis, dieną daug kur...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS