16 C
Ignalina
2024 / 09 / 16

Astrologinė prognozė liepos 22-ajai, pirmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Aktyvi diena, kupina kontaktų ir įspūdžių. Regis, jus domins ir kultūriniai renginiai, ir sportas, varžybos. Būsite nusiteikę ką nors organizuoti, rodyti iniciatyvą.

- Reklama -

JAUTIS. Būsite priversti skubiai tvarkyti dokumentus ar oficialius reikalus. Pajusite didelį palengvėjimą, jei pavyks pasiekti reikiamą susitarimą. Net jei ir seksis, nepraraskite kantrybės bei atsargumo.


Astrologinė prognozė kitai savaitei


DVYNIAI. Galite turėti reikalų, susijusių su dokumentais, mokslu, turizmu, informacija, logistika, reklama. Ne mažiau aktualūs bus su morale, pasaulėžiūra susiję reikalai. Galbūt eisite į motyvacinį ar darbo pokalbį, vyksite į konferenciją ar kt.

VĖŽYS. Rūpės mokesčiai, finansai, paveldėjimas, draudimas. Per norą daug aprėpti, daug nuveikti, galima suklysti. Atsargiai elkitės su dokumentais, kad jų nesugadintumėte. Regis, su polėkiu ruošitės kelionei.

LIŪTAS. Jeigu neatostogaujate, tai būsite linkę planuoti toli siekiančius sumanymus ir aktyviai konkuruoti. Nusimato derybos, susitikimai su įdomiais ar įtakingais veikėjais.

MERGELĖ. Dirbsite iš inercijos, be didelio suinteresuotumo. Labiau jaudins su sveikata, grožiu, ramiu vasaros poilsiu susiję reikalai. Jautriai reaguosite į aplinkinių pastabas dėl jūsų išvaizdos, stiliaus arba profesinės kompetencijos.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Seksis kūrybinė veikla, itin rūpės pramogos, malonumai. Gerai suprasite augančią kartą, bet kai kurie vaikų poreikiai atrodys per brangūs. Bus nesunku tapti populiariems, susirasti gerbėjų.

SKORPIONAS. Šiandieną nieko gero nepasieksite kritikuodami kitus ir aukštindami save. Seksis kur kas geriau, jeigu neignoruosite kitų žmonių interesų ir jų teisių. Atsargiai elkitės su elektra, ugnimi, saugokitės žaibo, avarijų.

ŠAULYS. Remsitės vaizduote, sveika nuovoka. Regis, teks skubiai tvarkyti ryšių, transporto, reklamos, su prekyba ar žiniasklaida susijusius reikalus. Sulauksite informacijos, jeigu siekiate teisingumo arba domina kelionė, konferencija.

OŽIARAGIS. Tikriausiai atsiras neatidėliotinų praktinių rūpesčių. Regis, nevengsite finansinių avantiūrų. Jusite vis didesnį pinigų ir komforto poreikį. Galite atgauti skolą, gauti atostoginius, alimentus, draudimo išmoką ar pan. Tačiau ir prarasti bus gana lengva.

VANDENIS. Nusiteikite pozityviai, kad patys sau neapsunkintumėte šios dienos. Santūriai veikdami, viską apgalvodami nuveiksite daugiau, nei skubėdami ir kaltindami kitus, puldami konkurentus. Atsargiai elkitės su elektra, ugnimi.

ŽUVYS. Tai bus produktyvi diena, jeigu užsiimate medicina, menais, socialine veikla, labdara. Visgi energija bus labai laki, tad lengvai galite pervargti. Tausokite sveikatą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

 


➡  Pasidalinkite su draugais.


➡  Reklamos galimybės portale


 ➡ Nuomojami apartamentai Palangoje

TOP naujienos

Akyse žaibuoja arba mirga vaizdas? Kai kuriais atvejais tai gali pasibaigti net aklumu

Ne vienas yra patyręs jausmą, kai staiga atsistojus arba pažvelgus į ryškią šviesą prieš akis atsiranda įvairios dėmelės, žaibai arba vaizdas pradeda mirgėti. Kas...

Sveikatos centras informuoja apie kovo 5 dienos COVID-19 protrūkius

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja apie per praėjusią parą Lietuvoje fiksuotus koronavirusinės infekcijos (COVID-19) protrūkius. Epidemija, apie kurią garsiai nekalbama – serga daugiau nei...

Kaip apsaugoti vaikus nuo kvaišalų?

Žiniasklaidoje pastaruoju daugėja skaudžių istorijų apie psichotropinių medžiagų pavartojusius ir nuo jų apsinuodijusius, neretu atveju – ir ligoninėje atsidūrusius paauglius. Vaikų, išbandžiusių įvairius kvaišalus,...

Horoskopai spalio 26 dienai

AVINASGrįžkite prie kažkada pradėto, bet taip ir nebaigto darbo. Per prabėgusį laiką įgyta patirtis padės į daug ką pažvelgti naujai. Gal tai ir nebus...

Trečiadienis – žuvusiųjų neišvengta

Gruodžio 30-ąją, trečiadienį, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 58 eismo įvykius. Žmonės nukentėjo 6-iuose iš jų. Žuvo 1 eismo dalyvis, dar 8 sužeisti, tarp jų – nepilnametis keleivis. Tamsiuoju paros metu – 4 įvykiai,...

Horoskopai liepos 6 dienai

AVINASŠiandien esate piktas ir susikaupęs. Išėjote kovoti, tad jūsų priešams pats metas sukrusti. Tik saugokitės, kad mūšio įkarštyje neužgautumėte savųjų. Namiškiai šiandien geriau tenesipainioja jums po kojom. Audioknyga: KĄ JIE MUMS PADARĖ. Lietuvos gyvenimas traumų...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS